329 poze   7073 vizite

7-Certificatele de origine info prel de la club iepuri galati

--- CERTIFICATUL DE ORIGINE pentru IEPURI DE RASĂ ---

- reprezintă practic „actul de identitate” al iepurelui respectiv.
- este indispensabil pentru participarea la expoziții - atestă și vaccinarea iepurelui respectiv, are rubrică pentru vaccinare care trebuie să aibă semnătura și parafa doctorului veterinar !
.
Certificatele de origine atestă originea și genealogia iepurelui, iar prin rubricile pe care le conține în interior atestă ascendența și chiar valoarea genetică dacă părinții sau bunicii au avut performațe în competiții.

Este bine ca la achiziționarea sau la înstrăinarea unui iepure de rasă să cereți sau să dați acest certificat de origine, mai ales dacă iepurele respectiv este destinat reproducției !
.
Certificatele de origine - pentru iepuri fiind emise de asociații, cu personalitate juridică, având stampila rotundă pe ele și semnăturile, sunt acte cu valoare juridică - oficiale .

Ele atestă în același timp:

1. Identitatea iepurelui, prin tatuaj,
2. Proprietarul iepurelui (crescătoria unde s-a născut), și adresa lui.
3. Ascendența pe linie paternă și maternă, dacă se cunoaște și înrudirile (frați și surori), dacă e rubrică,
4. Expertiza sanitară - doar pentru vaccinare - cu parafa și semnătura doctorului veterinar
5. Performațele iepurelui - Participarea la expoziții atestată tot de responsabilul registrului genealogic și ștampila asociației sau clubului
6. Asociația emitentă - înscrisă în antet pe prima pagină - tot cu ștampila rotundăAlbumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.