329 poze   7028 vizite

10-Registrul crescatorului

REGISTRUL CRESCĂTORULUI

Este un registru normal cu foi dictando, sau de matematică, în care crescătorul își notează observațiile personale, datele montelor, datele estimate ale fătărilor, alte adnotări privind tratamente administrate iepurilor de-a lungul vieții.
ÎN ACEST REGISTRU FIECARE IEPURE TREBUIE SĂ AIBĂ MĂCAR O PAGINĂ DESTINATĂ.
Femelele pot avea mai multe pagini.
De asemenea notează tatuajele și datele vaccinărilor.
Fiecare crescător este bine să țină un astfel de registru, astfel activitatea lui este organizată, iar atunci când are nevoie de anumite informații se uită în registrul în care și-a notat acțiunile desfășurate și poate da relații despre anumite aspecte, sau poate face singur o analiză a muncii depuse.
*
Pentru femelele gestante sau pentru femele în general e bine a se folosi modelul fișei individuale pentru femelă...în format A 4, astfel locul rămas liber în josul paginii, poate fi folosit pentru notări sau diverse observații.Albumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 1
sever69 16 noiembrie 2013  
da corect
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.